Εγγραφή Μελών και Ισχύοντες Όροι

Εγγραφή Μελών και Ισχύοντες ‘Όροι στις δραστηριότητες του Συλλόγου

  • Για να γίνει κάποιος μέλος του ΕΟΣ Καλαμάτας θα πρέπει να συμπληρώσει μια αίτηση (μπορείτε να κατεβάστε Αίτηση Εγγραφής από το κάτω μέρος της σελίδας) μαζί με 2 φωτογραφίες και να πληρώσει την συνδρομή του τρέχοντος έτους που ανέρχεται στο ποσό των 20 ευρώ.
  • Όλοι οι συμμετέχοντες στις δραστηριότητες του Ε.Ο.Σ. Καλαμάτας πρέπει να είναι μέλη του Συλλόγου και οικονομικά τακτοποιημένοι για το τρέχον έτος (επιτρέπεται σε άτομα που συμμετέχουν για πρώτη φορά να δοκιμάσουν χωρίς να είναι μέλη). 
  • Ορειβατικός εξοπλισμός του συλλόγου (σκηνές, μπατόν κλπ), παρέχεται μόνο στα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη του.
  • Μην ξεχνάτε ότι ο σύλλογος μας δεν είναι κερδοσκοπικός, δεν επιδοτείται απο πουθενά και τα μέλη που θα σας συνοδεύσουν στο βουνό δεν είναι επαγγελματίες οδηγοί βουνού ούτε εσείς πελάτες τους. Είναι ορειβάτες που κάνουν ό,τι κάνουν αφιλοκερδώς. Έχουν επιλεγεί ανάλογα με τις γνώσεις και την εμπειρία τους για τη διαδρομή που θα οδηγήσουν. Σεβαστείτε τις οδηγίες τους για να μη δημιουργήσετε προβλήματα ούτε στον εαυτό σας ούτε στην ομάδα.

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι ετήσιες συνδρομές των μελών μας εξακολουθούν να είναι η κύρια πηγή εσόδων για τον Σύλλογο ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει σε υψηλό επίπεδο τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τα μέλη του και ταυτόχρονα να ανταποκριθεί σε ένα πλήθος δράσεων.

Εκπληρώστε εύκολα τις οικονομικές σας υποχρεώσεις καταθέτοντας στον Tρα­πε­ζι­κό λογαριασμό του ΕΟΣ Καλαμάτας:
ALPHA BANK
ΙΒΑΝGR2401405000500002101364168

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε τον ταμία του συλλόγου Κωνσταντόπουλο Κώστα στο 6942233010

* (Κατεβάστε την Αίτηση Εγγραφής από τα Συνημμένα Αρχεία)